fbpx

Structief Organizer

Structuur op de werkvloer

Door structuur aan te brengen in het organiseren van werk ontstaat er rust. En focus. Twee basisingrediënten om het werk goed te kunnen doen. Maar als je nooit geleerd hebt om structuur aan te brengen of als het niet lukt om een systeem te vinden wat voor je werkt, dan lijkt het of structuur alleen maar onnodig veel tijd kost. 

De uitdaging is om een structuur en een manier van werken te vinden die bij jou als individu past. Zodat het lukt om het te implementeren maar nog belangrijker: om het vol te houden. Je medewerker(s) hierin ondersteunen kan op verschillende manieren.

De medewerker ontdekt in een intensief individueel traject wat zijn of haar belemmeringen zijn in focus en overzicht. Dit traject is volledig op maat. We werken naar vooraf gestelde doelen toe. 

Ontdek hoe je overzicht kunt houden in je inbox. Tijdens een 2 uur durende, interactieve workshop gaan we aan de slag met alles rondom je inbox: mappenstructuur, het verwerken van email, etc.

Leer hoe je je werk organiseert met behulp van je email, je agenda en je takenlijst. Hoe laat je deze systemen samenwerken en zorg je dat het proces efficiënt is?

Leer hoe je goede en realistische doelen stelt, en hoe je hier vervolgens concreet mee aan de slag gaat. Want een doel stellen is één, maar in actie komen is twee.

Ik ben Ruchama,

en ik ben het gezicht van Structief. Structureren en organiseren is mijn passie en mijn vak. Door goed te plannen en overzicht te houden heb ik grip op mijn tijdsbesteding. Ik ben opgeleid als HR-adviseur en organisatiekundige. Alle advies- en coaching-vaardigheden die ik geleerd heb, pas ik nu toe in het verder helpen van professionals die meer grip willen op hun tijdsbesteding.
 Om mij heen zie ik zoveel stress en druk. We zijn geneigd om de lat voor onszelf zo hoog te leggen en ‘druk zijn’ lijkt de norm te zijn geworden. Als je het mij vraagt hoeven druk en stress niet de norm te zijn. Ik gun jou een lichter leven, waarin jij de regie hebt over je werk.

Als je mij inschakelt dan:

Reviews

Dit zeggen mijn klanten

Als je rondloopt met een hoofd vol plannen, maar niet goed tot uitvoeren komt dan is Ruchama ‘jouw girl’! Ze leert jou heldere doelen stellen, werkt als een vriendelijke stok achter de deur, is betrokken en heeft het enorme talent om orde in ‘rommeligheid’ aan te brengen. Alles dus op een vriendelijke en helpende wijze. Het mooie is dat deze coaching niet alleen direct doorwerkt op jouw bedrijf, maar ook privé. Doordat er meer rust en ontspanning ontstaat op werkgebied neem je dit automatisch mee naar jouw privégebied.

~ Lianne Vader, pedagoog

Ik kijk maandelijks met Ruchama naar mijn planning. Eerder dacht ik altijd ‘dat moet ik toch gewoon zelf doen?’ Maar Ruchama heeft me het tegendeel bewezen. Het is een verademing. Ik heb mijn ideeën en doelen. Maar hoe giet ik die in een planning, zodat ik ze ook gaan realiseren? Dat is precies waar Ruchama mij bij helpt. Ze vult dat perfect aan door mij te helpen met slimme doelen, een slimme planning en helpt me over mijn blokkades heen. Ik kan doen waar ik goed in ben, en Ruchama doet absoluut waar zij goed in is!

~ Hanna van den Berg, marketingexpert

Jouw manier van coachen is vriendelijk, open, betrokken, doelgericht en bemoedigend! Door middel van gerichte vragen laat je me ontdekken waar de schoen wringt en wat ik nodig heb. En richt je mijn aandacht op zaken die mij zelf ontgaan.

~ Arianne Nap, schrijfcoach

Twijfel je of dit voor jouw organisatie werkt?

Of vraag je je af of dit past bij jouw medewerker? Laat je contactgegevens hier achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Oeps, mijn website is niet meer up-to-date

Op dit moment werk ik hard aan een nieuwe website, die helemaal past bij de nieuwe richting die ik ben ingeslagen. Structief 2.0. Tot die tijd kun je me volgen via LinkedIn.  Of luister naar mijn laatste podcastaflevering, waarin ik je bijpraat.

Heb je een vraag? Dan kun je me altijd mailen: