fbpx

Incompany training - Grip op je inbox

Weten hoe je gegarandeerd een opgeruimde inbox krijgt?

Ontdek hoe je overzicht kunt houden in je inbox. Tijdens een 2 uur durende, interactieve workshop gaan we aan de slag met alles rondom je inbox: mappenstructuur, het verwerken van email, en nog veel meer principes.

Incompany training - Grip op je inbox

Weten hoe je gegarandeerd een lege inbox krijgt?

Ontdek hoe je overzicht kunt houden in je inbox. Tijdens een 2 uur durende, interactieve workshop gaan we aan de slag met alles rondom je inbox: mappenstructuur, het verwerken van email, en nog veel meer principes.

Misschien lopen je werknemers tegen de volgende dingen aan:

Het resultaat van de training:

Reviews

Dit zeggen mijn klanten

De training ‘Grip op je inbox’ was voor mij een reflectie naar mijn manier van werken met mijn inbox. Dit kan dus ook anders! De training is kort en laagdrempelig, ik beveel hem zeker aan. Je krijgt weer ideeën om effectiever te werken. Daarnaast is het een fijne omgeving, zijn er leuke opdrachten en is sparren met mede-deelnemers verhelderend.

De training ‘Grip op je inbox’ heeft me nieuwe inzichten opgeleverd als het gaat om hoe ik om moet gaan met inkomende mails. De sfeer was ontspannen en Ruchama geeft veel concrete tips. Ik zou de workshop aanbevelen, want de tips helpen bij rust tijdens je werk en zorgen ervoor dat je minder afgeleid wordt door binnenkomende mails.

Ruchama presenteert goed en vertelt op een rustige manier. Fijn om mijn aandacht erbij te houden. De training ‘Grip op je inbox’ heeft mij concrete tips en handvatten opgeleverd.

Wat krijg je precies?

Let's do this!

Heb je een vraag over de training of wil je er eentje plannen voor jouw team? Vul het formulier in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.