Student Structief Organizer
Student Structief Organizer

Als scholier of student komt er veel op je af. In een tijd dat er steeds meer prikkels en informatie tot ons komen, wordt het lastiger om je te concentreren en te plannen. Herkenbaar?

Rust, ruimte en overzicht

Meer rust, ruimte en overzicht zorgt voor een goede tijdsbesteding in je studie. Je verzet meer werk in minder tijd. Doordat je precies weet wat je nog moet doen, ervaar je minder stress en behaal je goede resultaten! Zo houd je naast je school of studie nog genoeg tijd over voor vrienden en ontspanning.

STRUCTIEF begeleidt scholieren en studenten in het zo effectief mogelijk plannen van studietijd, om zo de opleiding met goede resultaten te doorlopen. Door middel van individuele begeleiding of begeleiding in groepen ontvang je de juiste tips en handvatten om je middelbare school of studie met goede resultaten en zonder stress af te ronden.

Werkwijze

Mijn aanpak is praktisch, doelgericht en no-nonsense. Na een intakegesprek, waarin we samen op zoek gaan naar wat voor jou werkt, maak ik een plan van aanpak om in concrete stappen naar je doelen toe te werken. Ook bied ik mogelijkheden voor begeleiding in groepen.

Is dit voor jou herkenbaar en heb ik je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismaking.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Individuele begeleiding is een effectief instrument om nieuwe manieren aanleren. Ik help je gedurende een of meerdere één-op-één sessie(s). We doen dat samen op de werkplek, op school of thuis. Doordat ik inzicht krijg in jouw manier van werken, kan ik direct concrete handvatten geven om je werkwijze aan te passen en daarmee effectiever te maken. Het voordeel ten opzichte van training in een groep, is dat ik met je mee kijk en we het ook direct samen in de praktijk kunnen toepassen.

INVESTERING
Individuele werkplektraining kost €495 (excl. BTW en excl. reiskosten buiten de provincie Zeeland) voor drie sessies van 1,5 uur. Een dag of een dagdeel is ook mogelijk vanaf €245 (excl. BTW en excl. reiskosten buiten de provincie Zeeland).

Individuele begeleiding voor thuis of bij je studie (ook mogelijk via Skype) kost €397 (incl. BTW, excl. reiskosten) voor vijf sessies van 1 uur.

Training vindt plaats in een grotere groep. Tijdens een training reik ik praktische handvatten aan waarmee de deelnemers zelf aan de slag kunnen om hun tijd zo effectief mogelijk te besteden. De trainingen zijn interactief, er wordt veel geoefend. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers en het delen van tips. Training is een mooi instrument om kennis te delen en om van elkaar te leren.

INVESTERING
Een training is mogelijk vanaf €545 (excl. BTW) voor een training van 2 uur. Het tarief is afhankelijk van de inhoud van de training, van de locatie en van de groepsgrootte. Dit is maatwerk, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Voor grote groepen bied ik de mogelijkheid aan om mijn kennis te delen via een workshop of een lezing. In een lezing breng ik een specifiek onderwerp onder de aandacht op het gebied van tijd, structuur en effectiviteit. Het onderwerp is afhankelijk van het publiek. Dat geldt ook voor een workshop. Een workshop is een leuke manier om in een groep, op ontspannen wijze, aan de slag te gaan met een onderwerp rondom tijd, structuur en effectiviteit. Mijn workshops kenmerken zich door het interactieve karakter. Leerzaam voor teams, klassen of andere groepen.

INVESTERING
Een workshop of lezing is mogelijk vanaf €545 (excl. BTW) voor een workshop of lezing van 2 uur. Het tarief is afhankelijk van de inhoud, van de locatie en van de groepsgrootte. Dit is maatwerk, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

The bad news is - time flies.
The good news is - you’re the pilot.