fbpx

Structief Organizer

Hi, ik ben Ruchama

structuurcoach

Structuur-coach

En ik ben het gezicht van Structief. Structureren en organiseren is mijn passie en mijn vak. Door goed te plannen en overzicht te houden heb ik grip op mijn tijdsbesteding. Hierdoor besteed ik mijn tijd aan dingen die ik belangrijk vindt en krijgt mijn bedrijf, maar ook mijn gezin en ikzelf, alle tijd en aandacht die ze nodig hebben.

Als jong meisje was ik in de weer met to-do-lijstjes,

mijn agenda structureren en overzichten maken. Dit gaf toen al veel rust in mijn hoofd. En het hielp me om mijn studies met goede resultaten te doorlopen. In mijn omgeving inspireerde ik anderen om hetzelfde te doen en dat werkte! Inmiddels ben ik opgeleid als HR-adviseur en organisatiekundige. Alle advies- en coaching-vaardigheden die ik geleerd heb, pas ik nu toe in het verder helpen van ondernemers en professionals die meer grip willen op hun tijdsbesteding.

Focus en overzicht

Om mij heen zie ik zoveel stress en druk. We zijn geneigd om de lat voor onszelf zo hoog te leggen en ‘druk zijn’ lijkt de norm te zijn geworden. Als ondernemer en professional hebben we veel ballen hoog te houden. En dat willen we graag goed doen!

Als je het mij vraagt hoeven druk en stress niet de norm te zijn. Door overzicht en focus kun je groeien in je werk of bedrijf, én resultaten behalen. Ik gun jou een lichter leven, waarin jij de regie hebt over je werk of bedrijf.

Structief_over-mij_lichter-leven
Structief_over-mij_ondernemer-en-mama

Plannen als ondernemer en mama

Sinds 2016 ben ik getrouwd met Tonian en in 2019 werden wij trotse ouders van onze dochter Suze. In de zomer van 2021 verwachten wij ons tweede kindje. Door de rol van mama ben ik heel anders naar structuur en plannen gaan kijken. Plannen is een uitdaging met een bedrijf in combinatie met een jong gezin! Maar doordat ik plan ervaar ik zoveel rust. Daardoor geniet ik regelmatig van tijd voor mijzelf, zonder dat dat ten koste gaat van aandacht voor mijn bedrijf of gezin.

Aanpak

Er zijn verschillende manieren waarop ik jou verder kan helpen in het vinden van focus en overzicht in je werk of bedrijf. Denk aan een online cursus, training in groep of mogelijkheden voor 1:1 coaching. Twijfel je welke vorm het beste bij jou past? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik denk graag met je mee!

Structief_over-mij_aanpak-en-werkwijze

Werkwijze

Waar ik voor sta

Rij-met-halve-cirkels_lang

1. Doelgericht

Mijn aanpak is doelgericht. Tijdens ons traject dragen alle opdrachten en sessies bij aan het bereiken van jouw doelen. Zodat jij echt stappen zet die jou en je gezin rust opleveren.

2. Persoonlijk

Tijdens de training of het traject hebben we persoonlijk contact. Ik denk graag met je mee wat ook betekent dat je mij altijd (ook tussendoor) mag benaderen met je vragen.

3. Praktisch

Mijn trainingen en coaching hebben een praktische insteek. Je krijgt handvatten om je dagelijks leven (kan het praktischer?) zo vorm te geven dat je rust en overzicht ervaart én kan genieten.

4. No-nonsense

Als je met mij in zee gaat ben je verzekerd van een nuchtere kijk op je situatie. Mijn aanpak is no-nonsense: ik communiceer duidelijk en direct en we werken constructief toe naar je doelen.

Als structuurcoach krijg ik heel vaak de vraag: maar hoe doe jij dat dan? In mijn podcast geef ik antwoord op die vragen door een eerlijk inkijkje te geven.

Wil jij je ideeën omzetten naar plannen én resultaat behalen? In mijn nieuwe online cursus ‘Van Idee naar Resultaat’ zet je binnen 4 uur je nog vage idee om naar een concreet actieplan. Na aanschaf kun je de cursus zo vaak doorlopen als je wilt. Helemaal op je eigen tempo te volgen.

Oeps, mijn website is niet meer up-to-date

Op dit moment werk ik hard aan een nieuwe website, die helemaal past bij de nieuwe richting die ik ben ingeslagen. Structief 2.0. Tot die tijd kun je me volgen via LinkedIn.  Of luister naar mijn laatste podcastaflevering, waarin ik je bijpraat.

Heb je een vraag? Dan kun je me altijd mailen: