Eén-op-één Skype traject

Organize Your Life

Dan is het Skype-programma
ORGANIZE YOUR LIFE iets voor jou!

In 7 weken tijd krijg je 5 één-op-één sessies met mij, via Skype. Eerst brengen we jouw persoonlijke doelen in kaart. Dat begint met een vragenlijst voorafgaand aan de eerste sessie. Nadat we concreet gemaakt hebben waar jij aan wilt werken, maak ik een plan hoe we die doelen samen gaan bereiken. En daar gaan we mee aan de slag! Elke sessie duurt een uur. Na afloop van iedere sessie krijg je opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt.
Lees snel verder...
Organiseren kun je leren,
écht waar.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

AAN HET EINDE VAN HET PROGRAMMA HEB JE:

REVIEWS

WIE BEN IK?

Al jong was ik in de weer met to-do-lijstjes, mijn agenda structureren en overzichten maken. Dit gaf veel rust en ruimte in mijn hoofd. Het zorgde ervoor dat ik mijn school- en studietijd op een goede manier kon doorlopen. Ook inspireerde ik daarmee mijn omgeving om het op dezelfde manier aan te pakken. In mijn werk als organizer kan ik mijn passie voor structuur en effectiviteit met anderen delen. Ik ontdek graag samen met jou hoe je rust, ruimte en overzicht aanbrengt in alle zaken die op je af komen.

Ruchama

TWIJFEL JE NOG?

Denk je nu ‘Dit kan ik wel gebruiken!’, maar wil je even checken of het echt bij je past? Boek een korte gratis Skype-sessie om kennis te maken en samen te ontdekken of het wat voor je is. Laat je e-mailadres hier achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer kan ik starten?
Na je inschrijving stemmen we samen af wanneer we onze eerste afspraak plannen. Per direct heb ik ruimte voor 2 trajecten.
Kan ik ook in termijnen betalen?
Het is mogelijk om het bedrag op te splitsen in 2 delen: de eerste helft voorafgaand aan het programma en de tweede helft halverwege.
Zijn de Skype-sessies overdag of ’s avonds?
We leggen onze agenda’s naast elkaar om te kijken wat het beste past. Dat kan overdag zijn maar ik heb ook mogelijkheden ’s avonds.
Hoeveel tijd gaat het me kosten?
Naast de Skype-sessies van een uur geef ik je ook opdrachten mee. Het doel van dit traject is dat het je echt rust gaat opleveren, dus je gaat gedurende het programma zelf aan de slag om te oefenen. Dat oefenen doe je door de week heen, toegepast in je dagelijks leven.

INVESTMENT

Zie dit traject als een investering. Het gaat je winst opleveren voor de rest van je leven.

Eén-op-één Skype traject

Organize Your Life

€ 397 incl. BTW