Klanten

Ontdek wat klanten zeggen over de dienstverlening van STRUCTIEF.

De workshop heeft leuke opdrachten en sparren met mede-deelnemers is verhelderend.

De workshop ‘Grip op je inbox’ was voor mij een reflectie naar mijn manier van werken met mijn inbox. Dit kan dus ook anders! De workshop is kort en laagdrempelig, ik beveel hem zeker aan. Je krijgt weer ideeën om effectiever te werken. Daarnaast is het een fijne omgeving, zijn er leuke opdrachten en is sparren met mede-deelnemers verhelderend. 

Ik zou de workshop 'Grip op je inbox' zeker aanbevelen.

De workshop ‘Grip op je inbox’ heeft me nieuwe inzichten opgeleverd als het gaat om hoe ik om moet gaan met inkomende mails. De sfeer was ontspannen en Ruchama geeft veel concrete tips. Ik zou de workshop aanbevelen, want de tips helpen bij rust tijdens je werk en zorgen ervoor dat je minder afgeleid wordt door binnenkomende mails. 

De workshop heeft mij concrete tips en handvatten opgeleverd.

Ruchama presenteert goed en vertelt op een rustige manier. Fijn om mijn aandacht erbij te houden. De workshop ‘Grip op je inbox’ heeft mij concrete tips en handvatten opgeleverd. 

Ruchama vraagt op een prettige manier door, zodat tot de kern gekomen kan worden.

Ik had een zeer leuk stresspreventiegesprek met Ruchama. Ze is rustig, luistert goed en stelt je snel op je gemak. Ze legt absoluut geen druk op het gesprek en gebruikt de vragenlijsten als leidraad. Daar waar nodig vraagt Ruchama op een prettige manier door, zodat tot de kern gekomen kan worden. Na het gesprek ben ik tot de conclusie gekomen dat, ook al ervaar ik geen stress, het fijn is om zo te reflecteren en erachter te komen waar je staat.

Je kon ervaringen uitwisselen, vragen stellen en samen opdrachten maken.

Op 11 april was ik bij een lezing over me-time die door Ruchama werd verzorgd. We werden ontvangen door Ruchama en zij maakte met iedereen een welkomstpraatje waardoor je je gelijk op je gemak voelde. Er lagen materialen klaar en we konden starten. Ruchama is erg open en staat super ontspannen voor de groep. Het maakt dat je goed naar haar kan luisteren. Het was ook interactief waardoor je ook betrokken werd bij de mensen om je heen. Je kon ervaringen uitwisselen, vragen stellen en samen opdrachten maken. De opdrachten werden steeds afgewisseld met een stukje informatie wat erg fijn was. Ik heb er veel van geleerd en vooral dat je me-time moet plannen! Dit neem ik zeker mee voor de toekomst!

Ruchama is betrouwbaar en ik voelde me bij haar op mijn gemak.

Ruchama heeft mij geholpen om structuur aan te brengen in mijn zakelijke mailbox. Inmiddels werk ik ook met de takenlijst van Outlook. Dit samen heeft geresulteerd in meer overzicht en dat ik efficiënter kan werken. Ruchama is betrouwbaar en ik voelde me bij haar op mijn gemak. Dat is voor mij belangrijk aangezien zij inzage kreeg in mijn mailbox!

Verbazingwekkend wat je in een aantal uurtjes voor elkaar kunt krijgen!

Ruchama heeft mij begeleid in het opruimen van mijn inloopkast. In eerste instantie verwachtte ik dat dit mij veel moeite zou kosten, aangezien ik van nature niet erg sterk ben in het weggooien van spullen. Maar dat viel alles mee! Wat ik vooral erg fijn vond aan de begeleiding van Ruchama was dat zij de juiste vragen wist te stellen om mij aan het denken te zetten over mijn motivatie om iets wel of niet te bewaren. Zij gaf mij inzicht in mijn eigen denkproces en durfde mij kritisch te bevragen. Dit heb ik erg gewaardeerd en het heeft geresulteerd in het weggooien van maar liefst 3 grote vuilniszakken met spullen. Daarnaast merkte ik dat Ruchama sterk is in het categoriseren en structureren van spullen. Met haar hulp heb ik mijn spullen met gemak op categorie kunnen sorteren. Het resultaat: alle spullen zitten in een doos met een mooi etiket erop dat aanduidt welke spullen erin te vinden zijn. Het hoofddoel was voor mij om echt een blij gevoel te krijgen van mijn inloopkast. En dat is gelukt! Verbazingwekkend wat je in een aantal uurtjes voor elkaar kunt krijgen. Ik ben dik tevreden!