Family Structief Organizer
Family Structief Organizer

Voor ouders van een gezin met kinderen is het een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Het is een kunst om je werk en huishouden te combineren met voldoende aandacht, zorg en tijd voor je kinderen. Herkenbaar?

Rust, ruimte en overzicht

De tijd glipt vaak door je vingers met alle zaken die dagelijks je aandacht vragen. En naast je werk en gezin is het ook belangrijk om tijd voor jezelf en voor je partner over te houden. Met meer rust, ruimte en overzicht in al je taken en verantwoordelijkheden heb je de mogelijkheid om tijd te besteden aan de dingen die jij belangrijk vindt.

STRUCTIEF geeft praktische begeleiding en tips om de tijd met je gezin tot de mooiste tijd van je leven te maken.  Door middel van individuele begeleiding help ik je om prioriteiten te bepalen in wat jij belangrijk vindt, zodat je je tijd gaat besteden aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. 

Werkwijze

Mijn aanpak is praktisch, doelgericht en no-nonsense. Na een intakegesprek, waarin we samen op zoek gaan naar wat voor jou werkt, maak ik een plan van aanpak om in concrete stappen naar je doelen toe te werken.

Is dit voor jou herkenbaar en heb ik je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismaking.

Professional Organizer

Als structuurcoach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers. Ik heb daar een opleiding gevolgd om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen zodat ik mijn klanten van kundige, professionele en kwalitatief goede begeleiding kan voorzien. Door mijn lidmaatschap blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en sta ik in nauw contact met mijn collega’s binnen dit werkveld.

Professional Organizer

Als structuurcaoch ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers. Ik heb daar een opleiding gevolgd om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen zodat ik mijn klanten van kundige, professionele en kwalitatief goede begeleiding kan voorzien. Door mijn lidmaatschap blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en sta ik in nauw contact met mijn collega’s binnen dit werkveld.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Individuele begeleiding is een effectief instrument om nieuwe manieren aanleren. Ik help je gedurende een of meerdere één-op-één sessie(s). We doen dat samen op de werkplek, op school of thuis. Doordat ik inzicht krijg in jouw manier van werken, kan ik direct concrete handvatten geven om je werkwijze aan te passen en daarmee effectiever te maken. Het voordeel ten opzichte van training in een groep, is dat ik met je mee kijk en we het ook direct samen in de praktijk kunnen toepassen.

INVESTERING
Individuele werkplektraining kost €495 (excl. BTW en excl. reiskosten buiten de provincie Zeeland) voor drie sessies van 1,5 uur. Een dag of een dagdeel is ook mogelijk vanaf €245 (excl. BTW en excl. reiskosten buiten de provincie Zeeland).

Individuele begeleiding voor thuis of bij je studie (ook mogelijk via Skype) kost €397 (incl. BTW, excl. reiskosten) voor vijf sessies van 1 uur.

Training vindt plaats in een grotere groep. Tijdens een training reik ik praktische handvatten aan waarmee de deelnemers zelf aan de slag kunnen om hun tijd zo effectief mogelijk te besteden. De trainingen zijn interactief, er wordt veel geoefend. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers en het delen van tips. Training is een mooi instrument om kennis te delen en om van elkaar te leren.

INVESTERING
Een training is mogelijk vanaf €545 (excl. BTW) voor een training van 2 uur. Het tarief is afhankelijk van de inhoud van de training, van de locatie en van de groepsgrootte. Dit is maatwerk, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Voor grote groepen bied ik de mogelijkheid aan om mijn kennis te delen via een workshop of een lezing. In een lezing breng ik een specifiek onderwerp onder de aandacht op het gebied van tijd, structuur en effectiviteit. Het onderwerp is afhankelijk van het publiek. Dat geldt ook voor een workshop. Een workshop is een leuke manier om in een groep, op ontspannen wijze, aan de slag te gaan met een onderwerp rondom tijd, structuur en effectiviteit. Mijn workshops kenmerken zich door het interactieve karakter. Leerzaam voor teams, klassen of andere groepen.

INVESTERING
Een workshop of lezing is mogelijk vanaf €545 (excl. BTW) voor een workshop of lezing van 2 uur. Het tarief is afhankelijk van de inhoud, van de locatie en van de groepsgrootte. Dit is maatwerk, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Time has a wonderful way of showing us what really matters.