GRATIS download: de STRUCTIEF-vakantiechecklist

Zie je uit naar je vakantie, maar zie je op tegen alles wat voor die tijd nog moet gebeuren? De STRUCTIEF-vakantiechecklist is een handig hulpmiddel om overzicht te houden tijdens het inpakken en op die manier de rust voor jezelf te bewaren.   

Laat hier je naam en e-mailadres achter en ontvang direct jouw STRUCTIEF-vakantiechecklist in je mailbox. 

Je ziet uit naar je vakantie, eindelijk is het zover! Even genieten van echte rust, mooi weer en tijd voor jezelf en voor de mensen die je lief zijn. Maar voor het zo ver is moet er nog veel gebeuren. Zaken op je werk moeten worden afgerond en overgedragen, je auto moet nog een beurt, je moet de laatste betaling voor het vakantiehuisje nog doen, en zoveel meer. En uiteraard moet je ook alle spullen inpakken die je nodig gaat hebben.

Deze vakantiechecklist kun je gebruiken voor het inpakken van je spullen. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets vergeet, want met deze checklist vink je af wat je al hebt ingepakt. Dat geeft zoveel rust!

De checklist is voor jou misschien nog niet compleet, maar er is nog meer dan genoeg ruimte om aan te vullen wat je ook nog mee wil nemen.

Veel inpakplezier met deze checklist. Ik wens je een heerlijk ontspannen, zonnige en stressvrije vakantie toe!