fbpx

Structief Organizer

Eenmalige coachingsessie

Kies vandaag om te werken aan meer rust en overzicht

Wil je werken aan meer rust en overzicht? En wil je (weer) grip krijgen op je werk? Maak een vliegende start met een structuursessie van 2,5 uur.

Structief MAMA | Online cursus 'Plannen voor mama's

Waarom kan ik je helpen?

Als jong meisje was ik in de weer met to-do-lijstjes, mijn agenda structureren en overzichten maken. Dit gaf toen al veel rust in mijn hoofd. En het hielp me om mijn studies met goede resultaten te doorlopen. In mijn omgeving inspireerde ik anderen om hetzelfde te doen en dat werkte! Inmiddels ben ik opgeleid als HR-adviseur en organisatiekundige. Alle advies- en coaching-vaardigheden die ik geleerd heb, pas ik nu toe in het verder helpen van ondernemers die meer grip willen op hun tijdsbesteding. 

Ik weet als geen ander hoe je door overzicht en focus kunt groeien in je bedrijf én resultaten behaald. En dat is precies waar ik jou bij wil helpen.

Waarvoor kun je samen met mij aan de slag?

Hoe het werkt:

Dit levert de structuursessie jou op:

Reviews

Dit zeggen mijn klanten

  • Ruchama is echt een cadeautje aan jezelf. Ik weet dat wanneer ik 101 dingen over productiviteit lees, dit nog niet betekent dat ik het ook toepas. Door met Ruchama te werken heb ik een stok achter de deur om dat overzicht ook echt te creëren en toe te passen. Daarnaast weet ze goed waar ze het over heeft en beschikt ze over verschillende manieren om overzicht te creëren. Ze houdt echt rekening met jou als persoon in het maken van een plan op maat, wat voor jóu werkt.

    Elsa Schaddelee, ondernemerscoach

  • Jouw manier van coachen is vriendelijk, open, betrokken, doelgericht en bemoedigend! Door middel van gerichte vragen laat je me ontdekken waar de schoen wringt en wat ik nodig heb. En richt je mijn aandacht op zaken die mij zelf ontgaan.

    Review Structief MAMA | Arianne Nap

    Arianne Nap, schrijfcoach

Denk je nu ‘Dit kan ik wel gebruiken!’, maar wil je even checken of het echt bij je past? Laat je contactgegevens hier achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wat krijg je precies?

Let's do this!

Plan jouw kennismakingsgesprek of stel een vraag. Dan kijken we samen of dit traject bij je past.