Passende begeleiding

De diensten van STRUCTIEF sluiten aan bij verschillende doelgroepen. Klanten uit zowel de zakelijke als de particuliere markt kunnen bij mij terecht voor coaching en advies. Voor ondernemers en medewerkers, voor studenten en scholieren en voor ouders van een gezin biedt STRUCTIEF passende begeleiding.

Als ondernemer of als medewerker is het soms lastig om overzicht te behouden in de hectiek, om acties uit de vele e-mails te filteren, om de juiste prioriteiten te stellen en om een goede en haalbare planning te maken. Herkenbaar? STRUCTIEF geeft praktische handvatten om te structureren en daardoor meer effectief en productief te worden in het werk.

Als scholier of student komt er veel op je af. In een tijd dat er steeds meer prikkels en informatie tot ons komen, wordt het steeds lastiger om te concentreren en te plannen. Herkenbaar? STRUCTIEF begeleidt scholieren en studenten in het zo effectief mogelijk plannen van studietijd, om de opleiding met goede resultaten te doorlopen.

Voor ouders van een gezin met kinderen is het een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Hoe combineer je je werk en andere activiteiten met voldoende aandacht, zorg en tijd voor je kinderen? Herkenbaar? STRUCTIEF geeft praktische begeleiding en tips om de tijd met je gezin tot de mooiste tijd van je leven te maken.