fbpx

Structief Organizer

Van online cursus tot 1:1 coaching

Je bent een ondernemer en hebt veel ballen hoog te houden. Je tijd is kostbaar, maar hoe zet je die nu zo effectief mogelijk in? Je barst van de ideeën, maar het ontbreekt je aan tijd om ze ook om te zetten in actie. Sowieso wordt je best wel opgeslokt door de waan en drukte van de dag, maar je weet ook nog niet echt of en hoe het anders kan. 

Ontdek hier welke training, cursus of coaching bij jou past.

Leer hoe je een (vaag) idee omzet naar een concreet doel en bijbehorend actieplan. Zodat jij binnen 4 uur helder hebt wat je moet doen om dat idee om te zetten in actie én resultaat te behalen. 

In 2,5 uur tijd gaan we aan de slag met een concrete uitdaging op het gebied van structuur in jouw werk of bedrijf. Na deze sessie heb je concrete handvatten om deze uitdaging te tackelen.

Ontdek in een intensief individueel traject wat jouw belemmeringen zijn in focus en overzicht. Dit traject is volledig om maat. We werken praktisch en concreet naar jouw doelen toe. 

Is je agenda erg vol en ben je soms het overzicht kwijt? Of wil je inzichtelijk maken waar je eigenlijk je tijd aan besteedt? Dan is de STRUCTIEF-weekplanner een handig hulpmiddel voor jou!

Reviews

Dit zeggen mijn klanten

Als je rondloopt met een hoofd vol plannen, maar niet goed tot uitvoeren komt dan is Ruchama ‘jouw girl’! Ze leert jou heldere doelen stellen, werkt als een vriendelijke stok achter de deur, is betrokken en heeft het enorme talent om orde in ‘rommeligheid’ aan te brengen. Alles dus op een vriendelijke en helpende wijze. Het mooie is dat deze coaching niet alleen direct doorwerkt op jouw bedrijf, maar ook privé. Doordat er meer rust en ontspanning ontstaat op werkgebied neem je dit automatisch mee naar jouw privégebied.

~ Lianne Vader, pedagoog

Ik kijk maandelijks met Ruchama naar mijn planning. Eerder dacht ik altijd ‘dat moet ik toch gewoon zelf doen?’ Maar Ruchama heeft me het tegendeel bewezen. Het is een verademing. Ik heb mijn ideeën en doelen. Maar hoe giet ik die in een planning, zodat ik ze ook gaan realiseren? Dat is precies waar Ruchama mij bij helpt. Ze vult dat perfect aan door mij te helpen met slimme doelen, een slimme planning en helpt me over mijn blokkades heen. Ik kan doen waar ik goed in ben, en Ruchama doet absoluut waar zij goed in is!

~ Hanna van den Berg, marketingexpert

Jouw manier van coachen is vriendelijk, open, betrokken, doelgericht en bemoedigend! Door middel van gerichte vragen laat je me ontdekken waar de schoen wringt en wat ik nodig heb. En richt je mijn aandacht op zaken die mij zelf ontgaan.

~ Arianne Nap, schrijfcoach

Twijfel je nog?

Of wil je even checken of het echt bij je past? Laat je contactgegevens hier achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Als structuurcoach krijg ik heel vaak de vraag: maar hoe doe jij dat dan? In mijn podcast geef ik antwoord op die vragen door een eerlijk inkijkje te geven.

Glipt de tijd je ook wel eens door de vingers? Maar wil je graag bewuster leven? Dan heb je het af en toe nodig om even stil te staan, om te bepalen wat je écht belangrijk vindt. Maar hoe doe je dat? Ik introduceer de ‘visiedag’, een hele eenvoudige manier om voor jezelf op een rij te zetten wat je belangrijk vindt.

Oeps, mijn website is niet meer up-to-date

Op dit moment werk ik hard aan een nieuwe website, die helemaal past bij de nieuwe richting die ik ben ingeslagen. Structief 2.0. Tot die tijd kun je me volgen via LinkedIn.  Of luister naar mijn laatste podcastaflevering, waarin ik je bijpraat.

Heb je een vraag? Dan kun je me altijd mailen: