fbpx

Structief Organizer

1:1 coachingtraject

Wil jij grondig aan de slag met structuur en overzicht binnen je bedrijf?

Wil je werken aan meer rust en overzicht? En wil je (weer) grip krijgen op je werk? Dan is het 1:1 traject voor jou. Het is persoonlijk en helemaal op maat voor jou, wij bepalen samen de doelen waar we aan gaan werken.

Structief MAMA | Online cursus 'Plannen voor mama's

Waarom kan ik je helpen?

Als jong meisje was ik in de weer met to-do-lijstjes, mijn agenda structureren en overzichten maken. Dit gaf toen al veel rust in mijn hoofd. En het hielp me om mijn studies met goede resultaten te doorlopen. In mijn omgeving inspireerde ik anderen om hetzelfde te doen en dat werkte! Inmiddels ben ik opgeleid als HR-adviseur en organisatiekundige. Alle advies- en coaching-vaardigheden die ik geleerd heb, pas ik nu toe in het verder helpen van ondernemers en professionals die meer grip willen op hun tijdsbesteding. 

Ik weet als geen ander hoe je door overzicht en focus kunt groeien in je bedrijf én resultaten behaald. En dat is precies waar ik jou bij wil helpen.

Wat levert 1:1 coaching jou op?

Structief_1-op-1-coachingtraject_wat-je-kunt-verwachten

Dit kun je verwachten:

Reviews

Dit zeggen mijn klanten

 • Ruchama is echt een cadeautje aan jezelf. Ik weet dat wanneer ik 101 dingen over productiviteit lees, dit nog niet betekent dat ik het ook toepas. Door met Ruchama te werken heb ik een stok achter de deur om dat overzicht ook echt te creëren en toe te passen. Daarnaast weet ze goed waar ze het over heeft en beschikt ze over verschillende manieren om overzicht te creëren. Ze houdt echt rekening met jou als persoon in het maken van een plan op maat, wat voor jóu werkt.

  Elsa Schaddelee, ondernemerscoach

 • Als je rondloopt met een hoofd vol plannen, maar niet goed tot uitvoeren komt dan is Ruchama ‘jouw girl’! Ze leert jou heldere doelen stellen, werkt als een vriendelijke stok achter de deur, is betrokken en heeft het enorme talent om orde in ‘rommeligheid’ aan te brengen. Alles dus op een vriendelijke en helpende wijze. Het mooie is dat deze coaching niet alleen direct doorwerkt op jouw bedrijf, maar ook privé. Doordat er meer rust en ontspanning ontstaat op werkgebied neem je dit automatisch mee naar jouw privégebied.

  Lianne Vader, Pedagoog

 • Ik kijk maandelijks met Ruchama naar mijn planning. Eerder dacht ik altijd ‘dat moet ik toch gewoon zelf doen?’ Maar Ruchama heeft me het tegendeel bewezen. Het is een verademing. Ik heb mijn ideeën en doelen. Maar hoe giet ik die in een planning, zodat ik ze ook gaan realiseren? Dat is precies waar Ruchama mij bij helpt. Ze vult dat perfect aan door mij te helpen met slimme doelen, een slimme planning en helpt me over mijn blokkades heen. Ik kan doen waar ik goed in ben, en Ruchama doet absoluut waar zij goed in is!

  Review Structief MAMA | Hanna van den Berg

  Hanna van den Berg, Marketingexpert

Zo heb je na ons traject meer overzicht en focus:

Fase 1 - Onderzoek

We starten met het in kaart brengen van de dingen waar je last van hebt. Daarna formuleren we concrete doelen waar we gedurende de sessies aan gaan werken.

Fase 2 - Verdieping

Tijdens de sessies die volgen duiken we de diepte in. We werken toe naar de gestelde doelen op een manier die bij jou en je werk of bedrijf past.

Fase 3 - Hoe verder?

Tenslotte bespreken we ook hoe je na de coaching verder gaat en wat jij nodig hebt om alles wat je geleerd hebt vol te houden.

Wat krijg je precies?

*We starten met 3 sessies. Na 3 sessies evalueren we waar we staan en wat het vervolg-traject gaat zijn. Bij de meesten trajecten komen we uit op totaal 6 sessies.

Zie deze coaching als een investering. Het gaat je (tijds)winst opleveren voor de rest van je leven.

Let's do this!

Plan jouw kennismakingsgesprek of stel een vraag. Dan kijken we samen of dit traject bij je past.

Oeps, mijn website is niet meer up-to-date

Op dit moment werk ik hard aan een nieuwe website, die helemaal past bij de nieuwe richting die ik ben ingeslagen. Structief 2.0. Tot die tijd kun je me volgen via LinkedIn.  Of luister naar mijn laatste podcastaflevering, waarin ik je bijpraat.

Heb je een vraag? Dan kun je me altijd mailen: